Teambuilding

Jobbar ni tillsammans eller bara samtidigt? Vilka faktorer är det egentligen som ligger bakom ett framgångsrikt samarbete?

Vi anpassar våra teambuilding aktiviteter efter Ert syfte och önskemål. Våra utbildningar och föreläsningar erbjuder vi på vår egen ö i Stockholms skärgård, på konferensanläggningar, i Svenska fjällen och utomlands.

Stockstapling

Miljön där vi är – naturen är en viktig faktor för att förstärka budskapet och vi har många fantastiska platser ett erbjuda Er som kund. Vi har bred kunskap och erfarenhet.

Innehållet varierar men ofta handlar innehållet om gruppdynamik, kommunikation och ledarskap. Vi skiljer på teamstärkande aktiviteter och teambuilding.

Att genomföra förändring är en process som måste få ta tid. Det är viktigt att det finns utrymme för de viktiga reflektioner och samtal som gör att vi kan skapa ett mervärde för Er.

Ser vi på grupputveckling i ett vidare perspektiv är det viktigt att vi följer upp det vi startar för att verkligen kunna använda oss av det vi nyss lärt oss och kunna synliggöra effekten av våra ansträngningar.

Vi skräddarsyr program som sträcker sig över olika långa tidsperioder beroende på ert syfte och mål.

[contact-form-7 id=”1223″ title=”Förfrågan”]