Konferens i Stockholms skärgård

Stockholm har en fantastisk skärgård runt hörnet, lämpad för er skärgårdskonferens – en annorlunda konferens på en privat äventyrs-ö. Man behöver inte åka långt för att uppleva något nytt.

I en inspirerande skärgårdsmiljö erbjuder vi en rad olika alternativ för er skärgårdskonferens, från hotell och värdshus till konferensmöjligheter i lappkåta, beduintält eller vårt nya häftiga Pacific Dohme tält. Tälten monteras på den plats som bäst passar ert syfte, varför inte intill en klippa vid havet.

Vi kan även erbjuda en egen ö i Stockholms mellersta skärgård, Stora Löknäsholmen. Här har vi ett permanent vildmarkscamp som vi använder året runt.

Stora vildmarkskåtan för 40 personer

I den stora vildmarkskåtan finns plats för upp till 40 sittande eller 30 övernattande gäster. Kåtan är försedd med en kamin och är belägen 5 meter från vattnet. I direkt anslutning till lägret finns en vedeldad badtunna och en bastuflotte.

På ön erbjuds ni möjlighet till en unik konferensmiljö i enskildhet. I anslutning till lägret finns goda möjligheter till en rad olika aktiviteter bland annat en höghöjdsbana.

Väljer ni att förlägga er konferens till en annan plats så har vi även där möjlighet att erbjuda ett brett utbud av aktiviteter.

Genom att skräddarsy aktiviteten efter era behov bidrar vi till att er satsning blir en långtgående investering.

En välplanerad aktivitet som en del i en konferens i Stockholms skärgård, kick-off eller i ett utbildningsprogram kan många gånger fungera som en katalysator för att få människor att lära känna varandra och öppna upp för en avslappnad dialog mellan medarbetare.

[contact-form-7 id=”1223″ title=”Förfrågan”]