Om oss

northern hemisphere grundades 2003 av Jonas Eriksson. Sedan starten har vi genomfört ca 1 500 olika event. Vi arrangerar och genomför våra uppdrag i olika miljöer i Sverige och utomlands. Vår bas är Stockholms skärgård.

Vår affärsidé:

Spännande och utvecklande upplevelser.
Möten, äventyr och grupputveckling för företag i natur och vildmark.
Vi jobbar med små detaljer och stora upplevelser.

Vårt team

Våra medarbetare har lång erfarenhet av att arrangera aktiviteter, events, konferenser och äventyrsresor.

Jonas Eriksson

Jonas Eriksson

VD & GRUNDARE

Jonas har varit verksam inom event/upplevelsebranschen sedan 1995. Efter 8 år på Äventyrskontoret grundade han 2003 northern hemispehere.

Han drivs av utmaningen att skapa och förmedla en unik upplevelse till varje kund och strävar efter att ständigt utveckla verksamheten.

Jonas är i allra högsta grad aktivt verksam i företaget och trivs ute i naturen, skärgården och bland trevliga kunder och bra medarbetare.

Jonas har ett stort intresse för idrott, friluftsliv, äventyr och resor.

Till platser han minns hör Himalaya, Patagonien, Eldslandet och Lofoten. Hans stora passion är alpin klättring och multisport.

Jonas lever efter mottot – livet är fantastiskt, ta vara på det. ”One Life – Live it!”.

Telefon: 070 – 315 10 73
E-post: jonas@nh.se

 

Våra guider

Vi har 20-25 guider som jobbar med oss på våra aktiviteter och evenemang. Flertalet har jobbat med oss i många år vilket vi är mycket glada och tacksamma för.

Alla instruktörer som jobbar på höghöjdsbanan her erfarenhet/ utbildning av klättring, säkerhet och arbete på hög höjd. Guiderna har flera års erfarenhet av vildmarks- och naturupplevelser.

Vi är ett starkt team som alla är lyhörda och intresserade av att leverera en minnesvärd upplevelse till Er som kund.

Våra samarbetsparnters

Vi arbetar bara med de bästa och är stolta över de samarbetspartners vi jobbar tillsammans med för att leverera de bästa upplevelserna.