Konferens i Stockholms skärgård

Upplev havet och den vackra naturen. Inspireras av tystnaden och stillheten.

Möjligheterna är många och vi kan vägleda er till en rad fina anläggningar och miljöer. Skärgården är vår arbetsplats, låt oss dela med oss av vår kunskap. Vi erbjuder helhetslösningar med boende, mat, konferens, transporter och aktiviteter.

Beroende på vad ni har för mål med er dag/dagar är alternativen många. Några av anläggningarna ligger mer centralt andra ligger i genuin skärgårdsmiljö.

Från konferenshotell till segelbåt

Vi kan erbjuda allt från konferenshotell till värdshus, vandrarhem, tält eller segelbåt. Eller varför inte boka er egen ö. På vår äventyrs-ö, Stora Löknäsholmen utanför Värmdö har ni möjlighet till exklusivitet och rekreation.

Två ihopkopplade stora vildmarkskåtor

Konferensaktiviteter

Kombinera gärna er skärgårdsupplevelse med en aktivitet. Av erfarenhet vet vi att det är ett kraftfullt och effektivt verktyg för att stärka budskap och för att skapa bestående minnen hos deltagarna.

Vi har jobbat med att arrangera och producera kundanpassade aktiviteter sedan 1995. Stockholms skärgård är vår bas och här har vi stora möjligheter att erbjuda er upplevelser som  berikar er konferens.

Exempel på aktiviteter

[contact-form-7 id=”1223″ title=”Förfrågan”]