Stora Löknäsholmen

Stockholms skärgård är vår hemmaplan där vi utför merparten av evenemangen. Vi har en egen privat ö, Stora Löknäsholmen, som ligger i Stockholms mellersta skärgård endast 45 min från centrala Stockholm.

När ni som kund besöker ön har ni ett brett utbud av aktiviteter att välja bland; den adrenalin-kickande höghöjdsbanan, teambuilding, grupputveckling, tävlingsaktiviteter, kajaker, Stand Up Paddle boards, vedeldad bastuflotte & badtunna, matlagningsaktiviteter samt övernattning.Här genomför vi ett antal olika arrangemang som konferens, kickoff, teambuilding, olika kamper och höghöjdsbanan, möhippor och svensexor.

Vi har genomfört flera mycket lyckade teambuilding-evenemang på ön de senaste 14 åren. Innehållet är bl a inriktat på gruppdynamik, kommunikation och konsten att få en grupp individer att utnyttja sina resurser och förmågor på bästa sätt för att nå uppsatta mål.

Vi erbjuder er en annorlunda upplevelse i vacker skärgårdsmiljö och möjligheten till exklusivitet och rekreation.

Vi samarbetar desstuom med ett flertal konferens- och mötesanläggningar i Stockholms skärgård och övriga Sverige och kan erbjuda våra kunder många fantastiska miljöer och platser.

Bastun och badtunnan på Stora Löknäsholmen

Vildmarksläger

På ön har vi ett vildmarksläger. En lappkåta som rymmer 40 personer sittande. Väljer ni att övernatta rymmer kåtan 30 gäster som förses med liggunderlag och varma sovsäckar.  Kåtan är även försedd med en kamin som håller värmen och lämpar sig utmärkt för en annorlunda konferens eller gänget som vill dela en annorlunda upplevelse, kanske under en svensexa eller möhippa.

Lägret är beläget vid vattnet i söderläge och det finns både vedeldad badtunna och bastuflotte samt långbord under stjärnorna där vi serverar en god mat som tillagats på grillarna i lägret. Kan det bli bättre?

Aktiviteter på Stora Löknäsholmen

På ön erbjuder vi ett brett utbud av aktiviteter. En av de mer populära är vår höghöjdsbana i vilken Zip-linan ingår som ett moment av 12 olika moment.

Oavsett vilka gränser som skall tänjas, de individuella eller gruppens, så är höghöjdsbanan en mycket uppskattad aktivitet.

Teamaktiviteter/Teambuilding

Vi erbjuder även en rad olika team-aktiviteter så som team-building5-kamp, 7-kamp, 10-kampstand up paddel board, kajak och kanot paddling, seglingrib, fiska, vattenskoter, undervattenskoter och olika typer av skärgårdsäventyr m.m

Beroende på syftet och målet med er dag anpassar vi aktiviteterna för att skapa er upplevelse.

Hitta till Stora Löknäsholmen

Att komma ut till oss med båt tar ca 15 minuter från Vaxholm och 40-90 minuter från centrala Stockholm beroende på val av båt.

Att åka hit med bil/buss från centrala Stockholm tar ca 45 minuter. Snabbaste alternativet att ta sig från fastlandet tar 9 sekunder och är vår populära Zip-lina/linbana.