[contact-form-7 id=”1223″ title=”Förfrågan”]

Varför northern hemisphere?

Vår ambition och målsättning är att skapa och förmedla en upplevelse som ger dig som kund ett mervärde. Vi jobbar med små detaljer och stora upplevelser.

northern hemisphere har sedan 2003 jobbat med att arrangera och genomföra team-aktiviteter och upplevelser på heltid. Året om. Vi har lång erfarenhet och ett brett utbud av aktiviteter.

När ni anlitar oss vill vi gärna veta vad ni har för syfte och mål med aktiviteten eller upplevelsen. Med detta som utgångspunkt skräddarsyr vi därefter en passande aktivitet.

Vi riktar oss främst till företag men arrangerar även team-aktiviteter för organisationer, skolor och privat- personer. Vi jobbar i huvudsak inom Stockholmsregionen men många av våra aktiviteter är mobila och vi kommer gärna till den plats ni valt för ert arrangemang.

Inspirationen och kärnan i de teamaktiviteter och upplevelser vi erbjuder kommer från våra kunder och den glädje det innebär för oss att förmedla upplevelser.

Vi drivs av en stark önskan att dela med oss av alla de fantastiska upplevelser som är vår vardag. Det handlar om spännande möten, med sig själv och sina vänner eller kollegor i vackra miljöer.

En välplanerad aktivitet som en del av en konferens, kick-off eller utbildningsprogram kan många gånger fungera som en katalysator för att få människor att lära känna varandra och öppna för en avslappnad dialog mellan medarbetare.

Av erfarenhet vet vi att det är ett kraftfullt och effektivt verktyg för att stärka budskap och för att skapa bestående minnen hos deltagarna.

Boka din aktivitet idag!

När ni anlitar oss vill vi gärna veta vad ni har för syfte och mål med aktiviteten eller upplevelsen. Med detta som utgångspunkt skräddarsyr vi därefter en passande aktivitet.

BOKA AKTIVITET »