Project Description

Vildmarkskonferens

Vi erbjuder konferensmöjligheter i vildmarkskåtor, beduintält, expeditionstält eller under bar himmel.

Vårt avlånga land har mycket att erbjuda. När vi lämnar kostymen hemma och byter lysrör mot himmel händer det något med människan.

Det blir ofta ett prestigelöst möte kollegor emellan. Ett kreativt möte där möjligheterna hamnar i fokus. Boka in en vildmarkskonferens idag för ditt företag.

Senja, Nordnorge - Tältbild

UPPLÄGG:

I en inspirerande miljö i skärgården, på fjällen eller i skogen, i Sverige eller utomlands, erbjuder vi konferensmöjligheter i lappkåta eller beduintält. Vi har olika tältlösningar för grupper på flera hundra personer.

Tälten monteras på den plats som bäst passar er grupp. Utifrån denna bas tar vi tillsammans med er fram ett program som främjar era syften och mål.

Vi kan även erbjuda en egen ö i Stockholms mellersta skärgård, Stora Löknäsholmen. Här har vi ett permanent vildmarkscamp som vi använder året runt.

I den stora vildmarkskåtan finns plats för upp till 40 sittande eller 30 övernattande gäster. Kåtan är försedd med en kamin och är belägen 5 meter från vattnet. I direkt anslutning till lägret finns en vedeldad badtunna och en bastuflotte.

På ön erbjuds ni möjlighet till en unik konferensmiljö i enskildhet. I anslutning till lägret finns goda möjligheter till en rad olika aktiviteter bland annat en höghöjdsbana.

Väljer ni att förlägga er konferens till en annan plats så har vi även där möjlighet att erbjuda ett brett utbud av aktiviteter.

SYFTE/MÅL:

En annorlunda konferens i inspirerande miljö.

Pris: Enligt offert
Tidsåtgång: Enligt önskemål
Antal deltagare: Enligt önskemål
Plats: Aktiviteten är mobil