Project Description

Vattenskoter

Åk vattenskoter i Stockholms Skärgård. Vi anordnar skoteräventyr, en skärgårdsorientering där gruppen förflyttar sig mellan olika platser med hjälp av vattenskotern.

Vattenskoter

Vattenskoter på havet

UPPLÄGG:

Efter en säkerhetsgenomgång ger vi oss iväg. Vi rekommenderar att man är 1-2 personer per skoter för maximal körsäkerhet och körglädje, det är dock tillåtet att vara max 3. Med på turen finns alltid en instruktör på ledarskoter.

Oavsett om syftet med aktiviteten är en transport till/från konferensen, aktiviteten eller middagen är det en upplevelse utöver det vanliga.

Vi anordnar skoteräventyr, en skärgårdsorientering där gruppen förflyttar sig mellan olika platser, ”waypoints” med hjälp av båtarna. Äventyren kan genomföras som en kombinerad aktivitet med vattenskoter och RIB-båt.

Gruppen delas in i lag och informeras om de tidsramar som står till gruppens förfogande. Efter en gemensam start gäller det för lagen att med hjälp av sjökorten och ett antal ledtrådar ta sig runt till mellan 10 och 20 olika ”waypoints”.

På respektive plats möter gruppen ett problem som skall lösas. Problemen är kopplade till den plats där aktivitetsstationen befinner sig. Resultaten förs ner på ett resultatkort, ”scorecard”.

Det gäller att under den anvisade tiden samla ihop så många poäng som möjligt. Men det gäller att hålla koll på tiden, endast den som går i mål innan deadline har en chans att känna på segerns sötma.

Vattenskoterturen kan med fördel kombineras med ett besök på vår egen ö Stora Löknäsholmen där vi erbjuder ett vildmarkscamp med lappkåta, badtunna och bastubrygga samt en höghöjdsbana och ett brett utbud av aktiviteter.

SYFTE/MÅL:

Att få dela en kul och fartfylld upplevelse tillsammans i en fantastisk skärgårdsnatur.

Pris: Enligt offert
Tidsåtgång: Enligt önskemål
Antal deltagare: Enligt önskemål
Plats: Aktiviteten är mobil, vi kommer gärna till er.