Project Description

RIB-äventyret

RIB-äventyret är en båtorientering i Stockholm skärgård där gruppen färdas i hög fart genom Stockholms skärgård och utmanas i problemlösning på ett antal aktivitetsstationer.

Våra kunniga guider kan skärgården på sina fem fingrar och delar gärna med sig av både fakta och skrönor.

RIB-äventyret är en båtorientering i Stockholm skärgård där gruppen färdas i hög fart genom Stockholms skärgård och utmanas i problemlösning på ett antal aktivitetsstationer.

Stockholm har en fantastisk skärgård. Upplev en fartfylld färd i våra snabbgående RIB båtar.

Fem små RIB-båtar

UPPLÄGG:

Ombord på våra båtar som möter höga krav på prestanda och säkerhet erbjuder vi det senaste inom teknologi. Här börjar ett fartfyllt äventyr i toppfart.

De kraftfulla motorerna för oss fram genom Stockholms skärgård i upp emot 45 knop. Våra kunniga guider kan skärgården på sina fem fingrar och delar gärna med sig av både fakta och skrönor.

Oavsett om syftet med aktiviteten är en transport till/från konferensen, aktiviteten eller middagen är det en upplevelse utöver det vanliga.

RIB turen kan med fördel kombineras med ett besök på vår egen ö Stora Löknäsholmen där vi erbjuder ett vildmarkscamp med lappkåta, badtunna och bastubrygga samt en höghöjdsbana och ett brett utbud av aktiviteter.

RIB-äventyret är en båtorientering där gruppen förflyttar sig mellan olika platser, ”waypoints” med hjälp av båtarna. Äventyren kan genomföras som en kombinerad aktivitet med RIB-båt och vattenskoter.

Gruppen delas in i lag och informeras om de tidsramar som står till gruppens förfogande. Efter en gemensam start gäller det för lagen att med hjälp av sjökorten och ett antal ledtrådar ta sig runt till mellan 10 och 20 olika ”waypoints”.

På respektive plats möter gruppen ett problem som skall lösas. Problemen är kopplade till den plats där aktivitetsstationen befinner sig. Resultaten förs ner på ett resultatkort, ”scorecard”.

Det gäller att under den anvisade tiden samla ihop så många poäng som möjligt. Men det gäller att hålla koll på tiden, endast den som går i mål innan deadline har en chans att känna på segerns sötma.

SYFTE/MÅL:

Att få dela en kul och fartfylld upplevelse tillsammans i en fantastisk skärgårdsnatur.

Pris: Enligt offert
Tidsåtgång: Enligt önskemål
Antal deltagare: Enligt önskemål
Plats: Aktiviteten är mobil, vi kommer gärna till er.