Project Description

Svensexa / Möhippa

Ta med den blivande bruden eller brudgummen ut till en egen ö i Stockholms skärgård där vi erbjuder en spektakulär höghöjdsbana och en vildmarkscamp med lappkåta, badtunna och bastubrygga.

Ta med den blivande bruden eller brudgummen ut till en privat ö i Stockholms skärgård. Här erbjuder vi en spektakulär höghöjdsbana, vildmarkscamp med lappkåta för upp till 30 personer, badtunna och bastubrygga. Eller varför inte förlägga personalfesten ute hos oss.

Med ett stort utbud av aktiviteter och en egen ö i Stockholms skärgård hjälper vi er att ordna en upplevelsefylld och minnesvärd dag.

Höghöjdsbanan - Stocken

Muurikka-panna

 

UPPLÄGG:

Ta med den blivande bruden eller brudgummen ut till en egen ö endast en kort resa från centrala Stockholm. Här erbjuder vi en spektakulär höghöjdsbana och en vildmarkscamp med en lappkåta för upp till 30 personer (kamin finns i tältet), badtunna och bastubrygga.

I vildmarkslägret som ligger 5 meter från vattnet tänder vi grillarna och här äter ni en god middag och umgås.

Höghöjdsbanans första moment är en Ziplina/linbana som tar er över till ön. Väl där består banan av 12 olika moment mellan trädtopparna. Här handlar det om att tänja på sina personliga gränser.

Övriga aktiviteter som vi erbjuder på ön är The Challenge, kajakpaddling, Stand Up PaddleRIBvattenskotersegling m.m.

Vi arrangerar aktiviteter även på andra platser. I centrala Stockholm, Djurgården, Hagaparken för att nämna några. Mer information om våra aktiviteter finns under fliken Aktiviteter.

Vi hjälper er med hela eller delar av arrangemanget.

SYFTE/MÅL:

En minnesvärd och rolig dag tillsammans.

Pris: 595:- exklusive moms
Tidsåtgång: 3 timmar
Antal deltagare: 10-40
Plats: Enligt önskemål