Project Description

Prova vår mobila klättervägg

Med vårt stora utbud av mobila klätterväggar och utbildade klätterinstruktörer, kan vi leverera och bygga upp klätterväggen enligt alla era önskemål.

All vår utrustning är naturligtvis CE-märkt och godkänd enligt de europeiska normerna.

Vi har ett stort utbud av mobila klätterväggar/klättertorn till uthyrning i hela Sverige. Klätterväggarna kan vi transportera och byggs efter kundens önskemål. Vår personal är välutbildade klätterinstruktörer.

Klätterväggen

UPPLÄGG:

Hyr en mobil klättervägg eller klättertorn till ert nästa företagsevent, personalfest, kick-off, festival, friluftsdag eller annat publikdragande evenemang.

Vi bygger klätterväggar efter kundens önskemål; enkla och avancerade, höga och låga, små och stora. Då klättergreppen skruvas på för varje tillfälle kan de anpassas utefter era specifika önskemål.

Gemensamt för all utrustning vi använder är att den är CE-märkt och godkänd enligt de europeiska normerna. Våra instruktörer är erfarna och utbildade att hantera utrustningen.

Vill ni synas i samband med ert nästa evenemang finns det möjlighet att lyfta fram er profil på väggen.

Vi har ett stort utbud av väggar, de kan monteras både inom- och utomhus. Vi har även förmånen att kunna erbjuda en isvägg. Hör av er så berättar vi mer!

Är ni sugna på en utmaning på hög höjd vill vi även tipsa er att kolla in vår höghöjdsbana.

SYFTE/ MÅL:

En utmanande upplevelse eller en möjlighet att synas. Beroende på ert syfte och mål kan vi anpassa produkten så att ni når nya höjder.

Pris: Enligt offert
Tidsåtgång: Enligt offert
Antal deltagare: Enligt offert
Plats: Aktiviteten är mobil. Vi kommer gärna till er.