Project Description

Höghöjdsbana i Stockholms skärgård

På vår privata äventyrs-ö, Stora Löknäsholmen, erbjuder vi en höghöjdsbana som garanterat kommer att bjuda på en spännande utmaning.

Vår höghöjdsbana ligger i Stockholms mellersta skärgård. Höghöjdsbanan består av ett stort antal olika utmanande övningar högt uppe i trädtopparna.

Tillsammans med våra kompetenta instruktörer ska deltagarna ta sig via ett antal moment. Klättring, stockar, broar, rep och vajerpassager skall man förflytta sig. Även en utmanande zipline över vattnet ingår. Men inte bara för eliten, alla på kontoret kan göra denna. Utmana dig själv!

Vår höghöjdsbana i Stockholm, närmare bestämt på äventyrs-ön Stora Löknäsholmen i Stockholms skärgård, kommer garanterat erbjuda på en spännande utmaning både för individen och för er som grupp.

Höghöjdsbanan - Stocken

UPPLÄGG:

Höghöjdsbanan består av 10 olika utmanande övningar där deltagarna tillsammans med våra kompetenta instruktörer via ett antal moment så som klättring, stockar, broar, rep och vajerpassager skall förflytta sig mellan trädtopparna.

Ett av de mest uppskattade momenten är den 100 meter långa zip-linan (linbanan) som transporterar deltagarna från fastlandet över till ön.

Övningarna är av olika svårighetsgrad. Höghöjdsbanan har varierande höjd med det avslutande rappelleringsmomentet på 20 meters höjd.

Ett av de mest äventyrliga och uppskattde momenten är den 106 meter långa zip-linan (linbanan) som tar deltagarna från fastlandet över till ön.

Höghöjdsbanan kan med fördel kombineras med ett besök i vårt vildmarkscamp med en stor vildmarkskåta, vedeldad badtunna och bastuflotte. Hur ofta ges ni möjligheten att disponera er egen ö?

Kombinera gärna höghöjdsbanan med The Challenge som är en tävlingsaktivitet eller någon av våra vattenaktiviteter, t. ex. Stand Up Paddle eller kajakpaddling.

SYFTE/MÅL:

Att få dela en gemensam upplevelse i vacker skärgårdsmiljö (vi kan lova att utsikten är bra på 19 meters höjd!) som kommer att tänja på de personliga gränserna.

Pris: 695:- exklusive moms
Tidsåtgång: 3 timmar
Antal deltagare: 10-40
Plats: Höghöjdsbanan är belägen på vår egna Ö Stora Löknäsholmen utanför Värmdö.