Project Description

Vi skräddarsyr ert event

Vill ni ha hjälp med att planera världens bästa fest? Detta är något vi kan och har god erfarenhet av. Dessutom har vi ett antal samarbetspartners som garanterar bra priser och när ni bokar allt genom oss kan ni vara säker på att ni inte betalar mer än om ni skulle boka direkt.

Här får ni hjälp att sy ihop allt med en erfaren projektledare och/eller festproducent. Full insyn hela vägen.Lyckade arrangemang kräver en festfixare med både bra planering och goda kontakter. Vi bygger och skapar våra temafester med dekor, möbler, ljud & ljusutrustning och scener.

The Dome - Ernst & Young

Vi har ett brett utbud av festlokaler som vi arbetar i, en egen, privat ö i skärgården och olika originella tältlösningar där ni kan ha er fest, kick-off eller konferens. Givetvis kommer vi även till er om ni har en egen lokal ni vill nyttja.

Vår affärsidé bygger på vi vill förmedla upplevelser. northern hemisphere är ett aktivitets- och event företag. Vi jobbar med idé, strategi, produktion och genomförande. Vi producerar och arrangerar aktiviteterfester, personalfester, kickofferkonferenser, kundaktiviteter, föreläsningar, seminarium och resor.

northern hemisphere har mer än 20 års erfarenhet inom aktivitets och event branschen. Vår målsättning är att varje event ska skapa bestående värden för Ert företag som helhet och för varje deltagare personligen. Lyckade arrangemang kräver både bra planering och goda kontakter.

Pris: Enligt offert
Tidsåtgång: Enligt önskemål
Antal deltagare: Enligt önskemål
Plats: Enligt önskemål